Projectlid worden

Een klassiek werk zingen? Word projectlid bij Euterpe!
Heb je wat zangervaring en wil je eens een groot klassiek stuk zingen? Bijvoorbeeld in de Lebuïnuskerk en compleet met orkest en solisten? Als projectlid van toonkunstkoor Euterpe krijg je die gelegenheid.

Als projectlid verwachten we van je dat je op donderdagavond trouw mee repeteert en thuis ook oefent. Na de eerste repetitie doe je een korte stemtest waarbij de dirigent kijkt of je stem wel in het koor past.
Lijkt het je wat? Kijk eens op de website www.toonkunstdeventer.nl en meld je aan bij de koorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het projectlidmaatschap kost je, exclusief de partituren, €75,- .

Tot ziens bij Euterpe!

Informatie over lid worden

Er is bij ons koor mogelijk nog ruimte voor nieuwe leden.
Kandidaat-leden kunnen vrijblijvend een paar keer meerepeteren. Na enkele weken wordt een instap-stemtest afgenomen door de dirigent, in aanwezigheid van een bestuurslid, waarna een beslissing volgt over de voortgang. Bij een nieuw aspirant-lid vanaf zestig jaar wordt gekeken of deze direct op niveau een bijdrage kan leveren aan het koor. Indien dit niet het geval is, wordt het aspirant-lid niet als lid toegelaten.
Meer informatie vindt u hier.